مصوبه ماده پنج و وظایف شهرداری اسلامشهر و چهاردانگه؛
توپ نوسازی بافت فرسوده باز هم در زمین شهرداری ها افتاد
نوسازی بافت فرسوده شهری سالهاست که نقل محافل شهرسازی به ویژه در وزارت راه و شهرسازی است. وزارتخانهای که فقط سخنرانی می کند اما هیچ مداخله میدانی در این امر حیاتی ندارد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سپیده نیوز ، به تازگی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از تصویب بسته های تشویقی برای 9 شهر استان تهران خبر داد و مدعی شد این 9 شهر، 75 درصد از بافت فرسوده استان را شکل داده اند.
بر اساس گفته های مدیرکل، از میان 25 شهر موجود در استان تهران، شهرهای چهاردانگه، رباطکریم، قدس، حسنآباد، قرچک، ملارد، گلستان و تهران فهرست این 9 شهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد شهری را تشکیل می دهند که در حال حاضر دارای بسته تشویقی مصوب شهرسازانه هستند یا اینکه بستههای بومی خاص شهرسازانه ۱۹ بندی در این شهرها به تصویب کمیسیون ماده ۵ رسیده است.
بر اساس گفته های مدیرکل، مسئولیت کاملا مشخص در اجرایی شدن طرح ها و ایده های نوسازی باز هم روی دوش شهرداری هاست. از تدوین چارچوب های اجرایی گرفته تا دریافت مجوزهای زمانگیر مجدد. اما در هیچ جای این بخشنامه ها و مصوبات جایی برای حمایت های بالادستی وجود ندارد. انگار یک فوقکارشناس کاربلد آنجا نشسته که فقط برای مردم کف خیابان که زیر سقف این خانه های فرسوده زیست می کنند طرح بنویسد و روضه باز بخواند. شهرداری ها هم همان ایده های خودشان و راه و شهرسازی را به خاط کفگیری که همواره در انتهای دیگ می چرخد اجرا نمی کنند.
هزاران بار کارشناسان فریاد زده اند که با این کاغذ بازی ها و مصوبات ناکارآمد نمی شود زخم عمیق بافت مسکونی سرتاسرکشور به ویژه استان تهران را که صدای زنگ مرگ در کوچکترین حادثه ای از آن برمیخیزد را چاره کرد.
البته اینها تتمه های مصوبات با رویکرد دولت قبل است. باید دید وزارت راه و شهرسازی در دولت جدید کار متفاوتی خواهد کرد یا فقط شربت این روضه ها عوض می شود؟!/پایان
برچسب ها :بافت فرسوده ، شهرداری اسلامشهر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0