وقتی «غیرقانونی ها» آبروی «نمایشگاه های قانونی» را هم می برند
احتمالا شما هنگام گذشتن از جاده ساوه شاهد رشد قارچ گونه نمایشگاه های اتومبیل بوده اید. حتی اگر در این نمایشگاه ها نقره داغ هم نشده باشید قطعا حضور پرحجم خودروها و حضور خریداران خودرو در کنار جاده را دیده اید.
صنف نمایشگاه داران اسلامشهر؛ رها و بی صاحب
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سپیده نیوز ، اجازه بدهید همین اول تکلیفمان را با آنهایی که فکر بد میکنند روشن کنیم. نمایشگاه داری هم مثل همه شغل های دیگر یک کسب و کار است و کاسب های مختلفی در آن حضور دارند. از آدمهای شریف و نجیب و حلال خور تا آدمهای … .
این اما بحث اصلی نیست. موضوع اینجاست که آیا صنف نمایشگاه داران هیچ متولی ندارد؟
اگر متولی داشت هرکسی در یک زیرپله نمایشگاه راه می انداخت؟ اگر متولی داشت هر کسی در یک مغازه بی ربط حواله خودرو می فروخت و هزاران نفر را بدبخت می کرد؟ واقعا باید پروندههای سنگین شکل بگیرد تا رؤسای اتحادیه تفکر غلط انتخاباتی و کاسبکاری را کنار بگذارند و وظیفه قانونی خودشان را در ساماندهی انجام دهند؟
احتمالا شما هنگام گذشتن از جاده ساوه شاهد رشد قارچ گونه نمایشگاه های اتومبیل بوده اید. حتی اگر در این نمایشگاه ها نقره داغ هم نشده باشید قطعا حضور پرحجم خودروها و حضور خریداران خودرو در کنار جاده را دیده اید.
البته در قائمیه و واوان و شهرک های اقماری دیگر اسلامشهر، در چهاردانگه و احمدآباد مستوفی و خیلی محله های فرعی هم اوضاع همین است.
هرکسی یک مغازه با ورودی شیشه ای داشته آن را با اجتماع چند واسطه تبدیل به نمایشگاه کرده است. راه اندازی نمایشگاه که اشکالی ندارد. یک کسب و کار است. اما وقتی یک صنف صاحب نداشته باشد و قوانین اصناف هم به کتف مسئولانش نباشد داستان عوض می شود.
قصه های تلخ فروش حواله، دعواهای خریداران و فروشندگان و ماجراهایی که هر روز در فضای مجازی و رسانه ای به گوش می رسد هر کسی را نگران می کند.
بازرس ها و مسئولان اتحادیه املاک و نمایشگاه داران کجای داستان خوابشان برده که این نمایشگاه ها با صلاحیت و بی صلاحیت هر روز رشد می کنند؟
تفکر انتخاباتی رئیس اتحادیه قرار است تا کجا سرمایه ملت را نشانه بگیرد؟
آدمی که با هزار بدبختی پول جمع کرده تا یک ماشین ایرانی درجه چندم بخرد، تا کجا باید چوب بی صاحب بودن این شغل را بخورد؟
چرا هیچ نظارتی بر عملکرد این نمایشگاه ها نیست؟
یک زمانی در ادوار گذشته اتحادیه، به خاطر سخت گیری قوانین در صدور جواز برای اماکن کوچک جهت نمایشگاه، اتحادیه بهانه می آورد که نمی شود کسب و کارها را تعطیل کرد. همین بهانه ای بود تا از نمایشگاه های غیرقانونی آنطور که دلشان می خواست بهره بکشند.
حالا که قوانین مثل نقل و نبات ساده شده و هرکسی با هر ابعاد و مساحت مغازه و بدون رعایت فاصله صنفی می تواند این کسب و کار را راه بیندازد. حالا چرا ولنگاری می شود؟
سوال اصلی اینجاست که آیا رابطه ای بین این مشاغل فاقد مجوز و رؤسای اتحادیه و بازرسان وجود دارد که قانون اصناف را فراموش کرده اند؟ بگویید لااقل کسبه و ما هم بفهمیم.
برچسب ها :اسلامشهر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0