شروع صنعتی سازی مدارس در بهارستان
شروع صنعتی سازی مدارس در بهارستان /جامعه خیرین مدرسه ساز یادگار ارزشمند مرحوم حافظی به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سپیده نیوز،حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با حضور در ویژه برنامه نوروزی صف اول شبکه خبر، گزارشی از عملکرد سازمان در سال ۱۴۰۱ و برنامه های در
شروع صنعتی سازی مدارس در بهارستان /جامعه خیرین مدرسه ساز یادگار ارزشمند مرحوم حافظی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سپیده نیوز،حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با حضور در ویژه برنامه نوروزی صف اول شبکه خبر، گزارشی از عملکرد سازمان در سال ۱۴۰۱ و برنامه های در پیش روی سازمان نوسازی مدارس کشور ارائه داد.
شروع صنعتی سازی با 150 کلاس درس در بهارستان با رعایت کالبد مناسب یادگیری
وی همچنین در باره شیوه های جدید ساخت مدارس تصریح کرد: در باب روش های جدید ساخت وصنعتی سازی تا کنون خیلی وارد این حوزه نشده ایم، با توجه به دستور رییس جمهور در شهرستان بهارستان که چندی پیش مقرر شد ۱۰ مدرسه ۱۵ کلاسه جهت مهر آینده در این شهرستان ساخته شود، با حمایت جوانان نخبه ساخت آنها را به صورت صنعتی سازی در دستورکار داده ایم، امیدواریم این فرایند موجب حل مسأله مدرسه سازی شده و ۱۵۰ کلاس درس مذکور تا مهرماه آماده تحویل شود که در این مسیر هر مجموعه پویا و شرکت دانش بنیان می تواند ظرفیت های خود را عرضه کند و ما استقبال می کنیم.
خان محمدی افزود: برای بازسازی و یا مقاوم سازی 19درصد فضاهای آموزشی که عنوان شد،۱۰۰ هزار کلاس درس نیاز داریم که برای تحقق آن باید الگوی ساخت را تغییر دهیم و از الگوهای جدید با رویکرد سریع سازی، سبک سازی و صنعتی سازی بهره ببریم که با توجه به اهمیت کالبد مدرسه در روند یادگیری باید به جزییات نیز توجه شود.
وی همچنین به وجود بیش از ۷۳۰ هزار دانش آموز اتباع کشورهای همسایه اشاره کرد و افزود : با گسترش مهاجرت اتباع همسایه نیاز به تامین فضای آموزشی بیشتر شده و با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر آموزش آنها در کنار سایر دانش آموزان همچنان این نیاز بیشتر نیز شده، که اگر بخواهیم بار را سبک کنیم باید اجماع و همکاری صورت گیرد و سازمانها و مجامع بین المللی باید همانند سایر کشورها به این دانش آموزان نیز کمک کنند ، سال گذشته با سفیر قطر جلسه داشتیم که مقرر شد کمک هایی انجام شود. در حال حاضر ۱۱۰ مدرسه با همکاری سازمان های بین المللی در حال اجراست اما ۲۲ هزار کلاس درس فقط برای اتباع نیاز داریم.
خان محمدی با اشاره به سرانه ۵.۲ متر مربعی فضای آموزشی کشور، بیان کرد: با استاندارد مصرح در سند تحول فاصله داریم وناچاریم از همه ظرفیت ها استفاده حداکثری داشته باشیم.
جامعه تاثیر گذار خیرین مدرسه ساز یادگار ارزشمند مرحوم حافظی
معاون وزیر آموزش و پرورش با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم محمدرضا حافظی بنیانگذار فقید جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و قدردانی از مشارکت خیرین در امر خداپسندانه مدرسه سازی، گفت : از ۱۱۰۰ پروژه افتتاحی دهه فجر سال گذشته، ۵۱۸ مورد آن با مشارکت خیرین بود و امروز از هر ۲ کلاس درس ۱ کلاس آن با مشارکت و همت خیرین ساخته می شود. که نشان بارزی از مردمی سازی در این حوزه دارد.علاوه براین نام خیرین در مدرسه کارکرد و بحث عمیق فرهنگی و تربیتی را هم به دنبال خواهد داشت.
وی به راههای مشارکت در مدرسه سازی اشاره کرد و گفت: هر کس با هر آورده مالی و هر ظرفیتی می تواند خیر مدرسه ساز شود طرح «آجر به آجر» با الگوی جمع سپاری با پویش هایی که داشته توانسته مشارکت آحاد مردم را داشته باشد که سال گذشته در پویش «صحن حرم، مدرسه ام» ۸ مدرسه برای دانش آموزان استثنایی ساخته شد. یا فردی بر اساس منابع و امکانات شخصی خود هم اکنون خودروهای آموزش و پرورش را در مناطق کم برخوردار تعمیر و تحویل می دهد، مسیر برای استفاده از تمامی ظرفیت ها هموار است.
شاداب سازی و بهسازی مدارس در ایام نوروز و فصل تابستان با طرح شهید عجمیان
خان محمدی افزود: طرح شهید عجمیان باهدف شاداب سازی و بهسازی مدارس با همکاری گروه های جهادی دانشجویی و بسیجی و قرارگاه جهادی در ایام نوروز در حال اجراست و در تابستان 1402 نیز ادامه خواهد یافت.
رییس سازمان نوسازی مدارس با بیان اینکه الگوی ایرانی اسلامی یک اصل در ساخت و طراحی مدارس است، ابراز کرد: الگوی ایرانی اسلامی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفت و کارهایی نیز انجام شده است، همایش های دوسالانه معماری ایرانی مدرسه ایرانی که دوره اخیر آن اسفند ماه گذشته برگزار شد در همین راستا تعریف شده است، همچنین دستورالعمل نما و منظر مدرسه را در دستور آماده سازی داریم.
وی افزود : علیرغم همه این کارها از وضع مطلوب فاصله داریم و باید از این جلوتر برویم و به معماری داخل مدرسه هم توجه بیشتری کنیم که تاثیر بیشتری در یادگیری خواهد داشت.
مولدسازی یک فرصت طلایی
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به قانون مولدسازی گفت:یکی از راهبردهای درست دولت سیزدهم، برداشتن موانع مولدسازی اموال و داراییهای دولت بود که این موضوع در جلسه سران قوا تصویب شدتا املاکی که قابلیت استفاده ندارند در جهت تامین نیازها به کار گرفته شوند. به این منظور ۵۰۰ ملک شناسایی شده وسعی برآن است املاک وقفی هبه ای و خیرین نباشد.
وی گفت: در این خصوص املاک بلا استفاده ارزش افزایی و سپس ارزش گذاری می شود که مجری این فرآیند سازمان خصوصی سازی است .خوشبختانه صد در صد منابع حاصل از فروش املاک آموزش و پرورش در محل مدرسه سازی با اولویت تکمیل پروژه های خیرین هزینه می شود.
خان محمدی در پایان با بیان اینکه مولدسازی نافی اعتبارات دولت نیست، تاکید کرد: مولدسازی فرصت طلایی دوساله ای است که تلاش داریم با دقت انجام شود و با ارزش افزایی املاک مازاد و بلا استفاده بخشی از مشکلات تکمیل و تامین فضاهای آموزشی را حل کند.
برچسب ها :خیرین مدرسه سلز ، کمبود مدارس بهارستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0