صنف درودگران شهرستان اسلامشهر به نابودینزدیکشد
صنف درودگران شهرستان اسلامشهر به نابودینزدیکشد بخش خصوصی تا کی باید تاوان لجاجت و مداخله مدیران دولتی را پس بدهد؟ به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سپیده نیوز؛ فرآیند انتخابات هیئت مدیره اتحادیه بزرگ و عریض «درودگران اسلامشهر» در سال 1400 شروع شد اما به دلیل چالش هایی که اتحادیه و کمیسیون نظارت ایجاد کردند، این جریان
صنف درودگران شهرستان اسلامشهر به نابودینزدیکشد
بخش خصوصی تا کی باید تاوان لجاجت و مداخله مدیران دولتی را پس بدهد؟
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سپیده نیوز؛ فرآیند انتخابات هیئت مدیره اتحادیه بزرگ و عریض «درودگران اسلامشهر» در سال 1400 شروع شد اما به دلیل چالش هایی که اتحادیه و کمیسیون نظارت ایجاد کردند، این جریان بیش از یک سال و نیم طول کشید.
در نهایت و پس از یک سال و نیم تلاش و پیگیری، با وجود تمام کارشکنی ها و اقدامات فراقانونی، بالاخره کمیسیون نظارت و اداره صمت تن به برگزاری انتخابات داد اما چه انتخاباتی…
حالا نتیجه این نمایش طولانی به اینجا رسیده که اتحادیه بزرگ و بسیار ریشه دار درودگران شهرستان اسلامشهر در آستانه ادغام با سایر اتحادیه ها قرار گرفته است. این به عبارت ساده یعنی «شروع ویرانی یک اتحادیه بزرگ»…
داستان از این قرار بود که برخی چهره های بانفوذ قدیمی اتحادیه و برخی چهرههای موثر در کمیسیون نظارت به هر شیوهای که شده می خواستند بعضی کاندیداهای خاص را از میدان به در کنند.
دعواهای انتخاباتی و حتی بداخلاقی های انتخاباتی متاسفانه در انتخابات اتحادیه ها هم دیده می شود و خیلی عجیب نیست اما اینکه اداره صمت و از آن بالاتر،«کمیسیون نظارت» هم تن به این بازی ها بدهد جای تعجب دارد.
وقتی دولت عوض شد،دقیقا همان زمانی که انتظار می رفت نگاه سالم تری به مقوله اتحادیه ها و صنوف به وجود آید، متاسفانه شاهد بودیم که فرآیند انتخابات این اتحادیه از سوی اعضای موثر و چهره های دولتی و قدرتمند کمیسیون نظارت دولت جدید هم دچار آشفتگی شد و باز هم در بر همان پاشنه ای چرخید که قبلا می چرخید؛ این بار با اهرمهایی سخت تر و خطاهایی بزرگ تر.
در آن روزگار هرچه تذکر دادیم کسی به خرجش نرفت تا این که همان لجاجت ها امروز یکی از بزگترین و مولد ترین اتحادیههای صنفی و تولیدی شهرستان اسلامشهر را در آستانه ادغام قرار داده و این برای چنین اتحادیه بزرگی تقریبا یعنی نابودی.
خلاصه این که بعد از فرآیندی طولانی و شیطنتهای مداوم، بالاخره با دستور بالادستی ها، کمیسیون نظارت شهرستان اسلامشهر ناچار شد انتخابات این اتحادیه را برگزار کند اما هنوز انگار دل خیلی ها راضی به این کار نبود. همین شد که فاز دوم از برنامههای خود را کلید زدند.
از اینجا به بعد احتمالا می توانید حدس بزنید که چه اتفاقاتی افتاده است. مثلا اطلاع رسانی درست و حسابی درخصوص زمان انتخابات انجام نشد. خیلی ها بعد از برگزاری انتخابات تازه خبردار شدند که انتخاباتی بوده است. عده ای هم تهدید شدند که در انتخابات شرکت نکنند. این هم طبیعی است چون در هر صنفی آدمهایی هستند که گرفتاری های اداری دارند و ممکن است برایشان دردسر درست شود. عده ای هم با لطایف الحیل قانع شدند تا در انتخابات شرکت نکنند. متاسفانه در نهایت انتخابات شکست خورد و به واسطه اصلاحات اخیر قانون نظام صنفی،بعد از دوبار شکست انتخابات طبیعتا اتحادیه باید به روال «ادغام» وارد شود. در یک جمله خبری ساده، یعنی شروع ویرانی اتحادیه ای بزرگ و مولد.
با این حساب؛ پایان انتخابات مهندسی شده؛ تازه شروع داستان غم انگیز اتحادیه ای بزرگ بود. اتحادیه روی ریل ادغام افتاده بود.این صراحت قانون بود اما آنهایی که نقشه تا اینجای کار را کشیده بودند انگار بخش آخر اصلاحات قانون را خیلی جدی نگرفته بودند.
وقتی کار بیخ پیدا کرد، همه آن حضرات دولتی و در رأس آنها اداره صمت به تکاپو افتادند تا شاید به امید برگزاری یک انتخابات جدید با کاندیداهایی جدید و همراه، قانون را به نفع برنامههای خودشان کج کنند اما تا امروز نتوانسته اند. اصلا هم معلوم نیست بتوانند.
حالا اعضای هیئت مدیره قبلی اتحادیه که سهم بسزایی در وضعیت امروز دارند به همراه اعضای کمیسیون نظارت و در رأس آنها اداره صمت، تلاش می کنند وزارت صمت را راضی کنند تا برای اتحادیه بزرگ درودگران اسلامشهر یک استثناء قائل شوندتا بتوانند به جای ادغام در یک اتحادیه کوچک، دوباره انتخابات برگزار کنند برای نجات اتحادیه.
ظاهرا کار از دست اداره صمت اسلامشهر خارج شده و حتی اداره کل آنها هم حاضر نیست ریسک این مدل از دور زدن قانون را به جان بخرد؛ همان قانونی که بارها تذکرش را دادیم اما لجبازی ها و برنامهها آقایان نگذاشت بشنوند.
فردا اگر مجزهای رخ داد و اتحادیه به حالت عادی برگشت، که یعنی فرصت تازهای برای بیش از دو هزار و اندی عضو پرکار این اتحادیه ایجاد کرده تا اجازه ندهند اتحادیه با این ظرفیت به دام بی تدبیری ها و لجاجت های عجیب بیفتد.
اما اگر اینگونه نشود و ناچار به تجویز قانون در اتحادیه ای دیگر ادغام شدند،توصیه می کنیم نام اتحادیه جدید را بگذارند «قربانیان لجبازی مدیران و اعضایی که فقط ضرر آنها به یادگار می ماند». شاید درس عبرتی بشود برای آیندگان.
شما چه تجربه ای از این انتخابات و یا سایر ادوار انتخابات اتحادیه درودگران و یا دیگر اتحادیه های صنفی دارید؟ به نظر شما مدیران دولتی می توانند با مداخله خود به حل مشکلات صنوف کمک کنند؟ اعضای قدیمی اتحادیه ها و یا اتاق اصناف را چقدر در بروز این مشکلات مقصر میدانید؟
#سپیده_نیوز
#سمت_مردم
برچسب ها :اسلامشهر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0