افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی با مصرف شیرینکنندههای مصنوعی

تحقیقات جدید نشان میدهند که شیرینکنندههای مصنوعی ممکن است اثرات منفی بر سلامت داشته باشند، بهویژه اگر بهطور مکرر مصرف شوند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سپیده نیوز ، یکی از پرکاربردترین شیرینکنندهها 《آسپارتام》 است که ۲۰۰ برابر شیرینتر از شکر است.یک مطالعه جدید که اثر آسپارتام را در موشها بررسی کرده است، شواهد بیشتری ارائه و نشان داده که ممکن است این ماده به افزایش خطر بیماریهای قلبی و عروقی منجر شود.
شیرینکنندههای مصنوعی به طور گستردهای در محصولات مختلف از جمله نوشیدنیهای گازدار، آبنبات، پودینگها، غذاهای کنسروی، مربا و ژلهها، محصولات لبنی و بسیاری دیگر از غذاها و نوشیدنیها، بهویژه آنهایی که بهعنوان بدون قند یا رژیمی در بازار یافت میشوند، استفاده میشوند.
برچسب ها :آسپارتام ، دیابت ، شکر ، شیرینکننده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0