کد خبر : 13131
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳

جوابیه حمله پشه ها به چهاردانگه

جوابیه حمله پشه ها به چهاردانگه

در پی نشر خبر مربوط به، حمله پشه سفید به محلات مختلف شهر چهاردانگه به اطلاع شهروندان گرامی می‌رساند ، روابط عمومی شهرداری چهاردانگه نظر کارشناسان فضای سبز را در این خصوص جویا شده ، که بدین شرح به اطلاع شهروندان گرامی میرسد

 

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سپیده نیوز ، نام اصلی این حشرات سفید بالک و از آفات درخت توت است و در برخی موارد هدیه گیاهان گلخانه ای و گرمی هوا و تغییرات اکو سیستم نیز هستند. سفید بالک همواره غذای مورد علاقه پینه دوز یا همان کفش دوزکهای کوچک زیبا می باشد که بر اثر سم پاشی ، پینه دوزها از بین رفته و سفید بالک ها با خیال آسوده تولید مثل می کنند . هر چند سم پاشی راهکار اساسی نیست و باید به این قضیه نگاه بیولوژیک کرد ، اما یک دوره سم پاشی میتواند از جامعه سفید بالک ها کاسته و رضایت خاطر شهروندان را جلب کند.

 

نکته ای که باید توجه کرد این است که با سم پاشی حشرات پرفایده نظیر اندک باقی مانده های کفش دوزکهای سیاه و هفت نقطه ای و زنبورهای عسل و حشرات مفید و شبگزهای گل نیز تلف خواهند شد .لازم به ذکر است سفید بالک فقط مختص به یک منطقه نیست و در همه نقاط شهر تهران وجود دارد .

 

تشکیل جلسه کارگروه مقابله با مگس های سفید در چهاردانگه

جلسه کارگروه مبارزه با آفت حشره سفید بالک ، با حضور مهدی پیرانی مسئول امور شهری و فضای سبز ، کارشناسان و پیمانکاران فضای سبز در دفتر امور شهری تشکیل شد .در این جلسه مهدی پیرانی با اشاره به هجوم حشرات سفید بالک در چهاردانگه گفت : آنچه باعث تکثیر این حشرات شده از بین رفتن دشمنان این آفات ، درو کردن ذرت های کاشته شده در اطراف شهر و آبیاری مزارع با آبهای غیر تصفیه شده می باشد ، از طرفی سم پاشی هم حشرات مفید را که سفید بالک ها را شکار می‌کنند از بین می برد بنابراین باید در این زمینه راهکار های مناسب بررسی شود .

 

مسئول امور شهری و فضای سبز در خصوص اینکه شاید شهرداری چهاردانگه از نظر قانونی مسئولیتی در این رابطه نداشته باشد ، اظهار داشت : دستگاه های مربوطه این موضوع را باید پیگیری کنند اما شهرداری در این مساله با مطالعه موضوع و بررسی راهکار های مناسب ، اقدام به پیش بینی و پیشگیری کرده تا راه حل بهتری برای مبارزه با این آفت را پیدا کند.

 

 

در ادامه پس از بحث و بررسی جمع‌آوری ، بسته‌بندی ، حمل و معدوم‌سازی برگ‌های خزان شده و آلوده به فرم زمستان گذران این آفت ، هرس پاجوش ، تنه‌جوش و ریشه جوش درختان میزبان و هرس زمستانه درختان و درختچه‌های غالب میزبان سفید بالک ، آبشویی درختان و درختچه‌های آلوده، نصب برچسب زرد رنگ ، حذف سرشاخه‌های درختان آلوده به مراحل زیستی آفت، حمایت از حشرات مفید با کاهش استفاده از سموم شیمیایی و کاربرد سموم گیاهی در کانون‌های آلوده در دستور کار قرار گرفت .

 

گفتنی است ؛ در این رابطه لازم است آموزش کشاورزان از سوی اداره جهاد کشاورزی ، شبکه بهداشت و درمان و محیط زیست صورت پذیرد ، در غیر اینصورت همواره هزینه حذف صورت مسئله بر گردن شهرداری و مردم شهر خواهد بود.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.